No email sent after backup

User Help, discussion of features, issues, and general topics about Uranium Backup.

Moderators: Davide Costantini, Romana Romandini, Andrea Ciotti, Administrator

Posts: 6
Joined: Wed Dec 14, 2016 2:50 pm

No email sent after backup

Postby pherschel » Wed Dec 14, 2016 3:11 pm

I have uranium pro tape. I have two backup jobs -- one a differential and one a full backup. Both are setup to email the results.

The differential will email me the results.
The full backup does not.

When I press the test email button on the full backup, it says successful and I get the email. When the full backup runs at night with the system logged out, I don't get any email. The log for the full backup says successful backup.

The full backup take 5 hours to run and writes 250G to tape. It is due to the size of the backup or something?

-Pete

User avatar
Posts: 144
Joined: Wed May 04, 2016 9:30 am

Re: No email sent after backup

Postby cinzia.mancini » Fri Dec 16, 2016 9:17 am

Good morning,
I don't think it is a size problem.
Please can you contact us by our technical support in order to have a dedicated assistance ?

Thank you.
Cinzia Mancini
Nanosystems S.r.l.
Assistenza e Sviluppo software

Posts: 6
Joined: Wed Dec 14, 2016 2:50 pm

Re: No email sent after backup

Postby pherschel » Thu Feb 02, 2017 3:13 pm

I know what the problem is. The email attachment is too large to email. I'm backing up over 500,000 files on a full backup. The log itself is 150M.

I don't see an option to only email a summary. Is there one?

Thanks!
-Pete

Posts: 6
Joined: Wed Dec 14, 2016 2:50 pm

Re: No email sent after backup

Postby pherschel » Thu Feb 02, 2017 3:41 pm

Also, after browsing the log folders it looks like the zip file only contains the html message and not the log details from TapeBackupDetails.

-Pete

User avatar
Posts: 144
Joined: Wed May 04, 2016 9:30 am

Re: No email sent after backup

Postby cinzia.mancini » Tue Feb 07, 2017 12:33 pm

The result is not too large to send: the result is the log. But it is possible if your log has more details because the backup has more files.
Configure the log with less details in General Options, log file setting.
If the problem persists, please contact us again.

Have a nice day.
Cinzia Mancini
Nanosystems S.r.l.
Assistenza e Sviluppo software

Return to Technical Support ENG

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests